Trends

Deze zomer komt voor meiden de wijde broek terug, we hebben alle dames lang genoeg gezien met slimfit en de skinnyjeans. De wijde broek komt tot net boven de enkels en staat erg leuk met gympen en een simpele blouse. Voor jongens verdwijnt de skinnyjeans nog niet komend seizoen. Voor hen geldt luxe met een casual twist. Denk hierbij aan een spijkerbroek met een nette blouse erboven. Je hoeft er echt niet uit te zien als een business man zoals George Clooney, maar ook niet te casual zoals Ruud Feltkamp.

Kleurrijk
De winter was erg grauw en dat zagen we ook terug in de kleding, maar daar gaat verandering in komen! Elke lente en zomer zie je steeds meer verschillende kleuren. Ook deze keer is het weer helemaal in! Vooral gekleurde jassen zijn heel erg hip. Dit geldt voor zowel de jongens als voor de meiden. Van die zomerse kleuren worden we allemaal hartstikke vrolijk, trek ze dus vooral aan! De kleuren van deze lente zijn: zacht paars, oranje, blauw en rood. Wit is altijd goed, wit zit namelijk in élke zomer! Voor de jongens zijn aardetinten erg populair, zoals bruin, lichtgroen en beige.

Bloemenprints
De lente collectie bestaat uit veel bloemen. De bloemenprint kun je dragen van top tot teen, niks is te gek! Vind je dat te veel van het goede dan kun je bloemenprints combineren met zwart of wit. Bijvoorbeeld voor de meiden een broek met bloemenprint en een zwart topje daarboven en voor de mannen petjes met bloemenprint. Ook zijn er leuke armbanden, elastiekjes en haarbanden in bloemenprints verkrijgbaar.

Schoenen
Om je outfit af te maken, heb je natuurlijk nog leuke schoenen nodig. En echt waar, de sandalen voor zowel de jongens als meisjes komen weer helemaal terug. Sneakers en boots blijven we ook zien. Het belooft een heerlijke zomer te worden dus trek die slippers en sandalen maar uit de kast.

Vind je het lastig om de juiste kleding te kiezen? Kijk op straat om je heen, ga een dagje op het terras zitten met je vrienden en spot ze de leukste en grappigste outfits. Of haal inspiratie uit tijdschriften, daar staan altijd de laatste trends in. Ook kan je op internet veel sites bezoeken die jou kunnen inspireren. Er zijn veel modebloggers te vinden, zoals ilovefashionnews voor de meiden en fashionscene voor de mannen.

Kortom, er zijn weer genoeg leuke trends deze zomer waar je lekker mee kunt spelen, maar het belangrijkste is dat jij je goed voelt in je kleding. Kies dus wat jij het leukst vindt en wat het best bij jou past. Zo creëer jij je eigen style.

Foto voeten: matryosha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.