Fernando, Tijmen en Stefan

Hallo,

Ik ben Fernando. Mijn leeftijd is 16. Velen noemen mij fluffy, vraag me niet waarom. Niet dat ik bepaald blij ben met die bijnaam, maar ja. Mijn hobby’s zijn basketbal en gamen. Ik heb 7 jaar gebasketbald en ben toen gestopt wegens een blessure. Mensen zijn altijd erg blij als ze me verslaan met call of duty, omdat ik in de top 100 van de wereld sta. Ik heb er zelf niet echt een mening over, want ik doe het gewoon voor de lol. Mijn school is Stedelijk Gymnasium Nijmegen. Wij kregen de opdracht om voor deze week een maatschappelijke stage te vinden en uit te voeren. Na een lange zoektocht op MasXpress, vonden wij Jongin. Stefan, Tijmen en ik meldden ons aan. Deze stage bevalt me erg, want je krijgt veel vrijheid. Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan onze stukjes.
Hey,
Mijn naam is Tijmen en ik ben 15 jaar. Ik zit in een gezin met mijn ouders en een oudere zus, aan wie ik de bijnaam “teef” te danken heb. In mijn vrije tijd speel ik graag waterpolo en handbal. Waterpolo doe ik vanaf mijn 7e, en handbal zelfs vanaf mijn 4e. Ook houd ik van films kijken, waarvan “Lord of the Rings” mijn favoriete film is. Met gamen vermaak ik me ook veel, maar ik doe het niet heel vaak, en speel ik graag een potje voetbal met vrienden. Mijn school heet Stedelijk Gymnasium Nijmegen, daar zit ik in de 4e klas. Van mijn school, waar Fernando en Stefan ook op zitten, moest ik een stage kiezen. Ik was op zoek naar een stage waar ik veel vrijheid had, veel plezier kon hebben en geen vervelende klusjes moest doen. Samen met Stefan en Fernando heb ik deze stage gekozen via MasXpress. Nu maak ik met plezier stukjes voor Jongin, van 7 t/m 10 mei. Hopelijk hebben jullie hieraan net zoveel lol als ik.
Hallo,
Ik ben Stefan en ik ben 15 jaar oud. De bijnaam die mijn vrienden mij hebben gegeven is: PB. Ze hebben mij deze bijnaam gegeven omdat ik Power Booster(energy van de Kruidvat) erg lekker vind. Mijn hobby’s zijn badmintonnen, mountainbiken, en volleyballen. Ik badminton nu al 4,5 jaar. Mountainbiken doe ik in mijn vrije tijd, dit doe ik nu al 3 jaar, maar de laatste tijd gaat dat niet meer. Dit komt doordat mijn mountainbike momenteel kapot is. Mijn vader heeft mij het volleyballen geleerd, wat ik ook doe in mijn vrije tijd. Hij volleybalt al bijna 40 jaar. Ik zit in de 4e van het Stedelijk Gymnasium Nijmegen. In de vierde klas moeten alle leerlingen van het stedelijk gymnasium een maatschappelijke stage lopen. Ik doe mijn stage bij de redactie van de Jongin websites. De maatschappelijke stage vind ik erg leuk, omdat we veel vrijheid krijgen. Hopelijk vinden jullie onze stukjes leuk en leerzaam.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.