Abondoné Marineland

Het was vandaag nogal vies weer, eerst wisselde het steeds van miezer tot zon en later heeft het nog fiks geregend en geonweerd. Pas aan het eind van de dag is de zon weer door gekomen.

We zijn vanmorgen begonnen om onze assessments te laten tekenen bij het dolfinarium, alle 3 assesments straigt A’s.

We zijn toen door gaan lopen naar de vogels om daar Eli’s kado (klompsloffen) af te geven en de show nog eens te bekijken. Eli gaf ons beide een papegaaienknuffel uit de souvenirwinkel en we hebben daar afscheid van iedereen genomen. De show ging vanmorgen vrij goed, alleen Pipo en Elena

Na de papegaaienshow zijn we naar de dolfijnen gegaan, daar eerst met Núria staan praten. En kennis gemaakt met Sandra, haar collega die terug is van verlof. Was erg gezellig, leuke meid.

De zeeleeuwenshow ging erg goed en heb toch weer foto’s gemaakt (uiteraard), ik heb er alleen nog maar veel te veel. Ook bij de dolfijnen weer veel foto’s gemaakt, maar de meesten hadden zon tegen dat was nu makkelijker.

Na de dolfijnenshow zijn we nog wat foto’s door een onderwater raam gaan maken bij de pinguins/zeehonden, de zeeleeuwen en de dolfijnen.
Daarna zijn we nog even naar achter de schermen bij het dolfinarium gegaan om afscheid van iedereen te nomen.

We zijn daarna even naar huis gegaan, het weer was niet lekker genoeg (onweer ed) om te gaan zwemmen helaas en we wilden ook liever eigen eten dat dat van marineland.

Rond half 4 ben ik weer terug gegaan naar marineland, dit om nog een foto met een dolfijn te laten maken (ipv helpen, is weer eens wat anders). Hopen dat er nu wel pinguins in het water zwemmen om onderwaterfoto’s van te maken en om nog wat te kletsen en afscheid te nemen van Núria (en Sandra, maar die ken ik pas sinds vandaag). Ik heb nog een tijdje staan kletsen met Sandra terwijl Núria bezig was en toen ben ik nog wat laatste foto’s gaan maken.

Bij de uitgang van het park heb ik mijn foto opgehaald en heb ik echt afscheid genomen van Núria, gelukkkig kunnen we elkaar nog spreken via facebook.

Thuis aangekomen nog wat aan cosplay gedaan en stuk van mn koffer ingepakt. Dit zal waarschijnlijk mijn laatste verslag zijn vanuit Spanje. Morgen rond lunchtijd vertrek ik naar Malgrat de Mar, waar ik met de trein naar Barcelona ga. In Barcelona pak ik de bus weer terug en ik kom rond half 5 ’s middags dinsdag weer aan bij het busstation van Den Bosch.

Mijn avontuur in Spanje zit er helaas op, maar terugkomen ga ik zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.