Ben jij van huis WEGGELOPEN?

Misschien kan Skyhigh wat voor je betekenen. Skyhigh is een televisieteam dat nauw samenwerkt met professionele coaches die zich – gedurende een paar maanden lang – vast gaan bijten in de problemen in jouw leven. Coaches die jouw verhaal serieus nemen en je gericht gaan helpen om jouw leven weer op poten te zetten.

Waarom meedoen aan een tv-programma?
Een coachingstraject als deze is zonder televisieprogramma praktisch onhaalbaar. De betrokkenheid van een tv-programma dekt de kosten die gemaakt gaan worden. Meedoen aan ons tv-programma kan ook een extra motivatie voor je zijn. Jij bepaalt namelijk de afloop van je eigen aflevering. Ga jij ervoor zorgen dat je dit keer echt uit de shit bent? Wij hopen dat we samen met jou een inspirerend verhaal kunnen maken.

Interesse?
Als je interesse hebt en meer wilt weten, kan je ons bellen via 035-7508229.
Je krijgt dan Eva of Judith van Skyhigh TV aan de telefoon. Een van ons spreekt dan ergens met je af om je verhaal te horen. En we kunnen je dan uitgebreid vertellen wat het inhoudt om mee te doen aan ons programma. Na dit gesprek gaan we kijken of we wat voor je kunnen betekenen en geven we jou de tijd om over je keuze na te denken.

Natuurlijk mag je ons ook mailen op redactie.weglopers@skyhightv.nl

Ook kan je ons vinden op:
Facebook

Hyves.nl
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.