De beste vertraging ever!!


Pfff, mijn trein heeft 5 minuten vertraging. Maar wauw; wat een uitzicht heb ik. Ik pak snel mijn telefoon en maak een foto. Trots kijk ik naar mijn foto en naar de mooie lucht, de 5 minuten vliegen voorbij! Ik had hier nog wel een tijdje willen staan!

Om het nog mooier te maken stap ik de volgende ochtend weer in de trein. Ik ben bevroren en chagrijnig van de kou. Ik neem de roltrap omhoog en er schijnt een felle zon in mijn ogen. Heerlijk! Ik zie één plekje waar je precies in de zon kan staan, ik sta te genieten. Snel neem ik een foto. Ik ben niet meer bevroren en chagrijnig, en dát om 08:00 uur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.