De ‘normale’ wereld even vergeten

De elf fantasy is een alternatief festival wat twee keer per jaar word gehouden in Haarzuilens (april) en Arcen (september) . Er is van alles te doen van muziek op verschillende podia tot dingen als zwaardgevechten, voor bijna iedereen is er wel wat te doen. Al zal je mij vooral bij de podia vinden.

Op de elf fantasy fair word vooral volksmuziek en metal(achtige) muziek gespeeld. Je moet hier wel van houden maar als dat zo is zal je je prima vermaken. Er zijn steeds om het half uur optredens en er wordt –natuurlijk- veel gedanst. Om je wat meer een idee van de muziek te geven zal ik een paar bands noemen: punch ‘n’ judy, The Teetolllars en Al Andaluz project.

Verder is er een markt waar je van alles kan kopen, van hoepelrokken tot voodoopoppetjes, en van cd’s tot sieraden. De markt is de hele dag open van 10 tot 22 uur, maar let wel op want alles is erg duur. Verder is er een veld waar je kunt meedoen aan zwaardgevechten of kan toekijken. Ook zijn er workshops als bijv. middeleeuwse dansen.

Om je verder nog meer een idee te geven is hier een filmpje over de eff in Haarzuilens:

Tips:

1. Neem genoeg eten en drinken mee want alles is er duur

2. Met je kleding zit je snel goed, je zult niet erg opvallen als je in je ‘normale’ kleren gaat

3. Je zult een beetje Duits en Engels moeten kunnen spreken, omdat bijna alle kramen van Duitse mensen zijn

4. Maak je vooral nergens druk om, niemand zal je raar aankijken als je eens wat geks doet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.