Dromenlijst

Mijn lijstje blijft maar groeien. Het staat vol met plekken die ik graag wil zien en dingen die ik graag wil doen. Van het maken van een roadtrip door Amerika, tot het bezoeken van de snelste achtbaan ter wereld tot het eten van gefrituurde sprinkhanen. De een is groter dan de ander, maar het zijn allemaal ‘dromen’ waarvan ik hoop dat ze ooit uitkomen.

Bucketlist. Een woord waar ik uren mee bezig kan zijn. Ik vind het heerlijk om na te denken over de dingen die ik graag wil doen in het leven. Een bucketlist wordt vaak opgesteld door te denken aan dingen waarvan je spijt zou krijgen als je dit nooit zou doen. Maar wat staat er nu op zo’n bucketlist? Ik zie dat ik al een aantal dingen heb afgestreept. Het staan op een surfboard, de adrenalinekick van het skydiven en het uizicht op een 3000 meter hoge berg. De herinneringen hieraan geven me weer energie. Wat wordt het volgende dat ik weg kan strepen?

Ik denk dat iedereen wel iets heeft waar hij of zij van droomt. Een ver land bezoeken, een instrument leren bespelen of zwemmen met dolfijnen. Mijn lijst zal in ieder geval nooit leeg zijn. Er zijn talloze dingen om naar toe te leven. Het afwerken van de bucketlist geeft mij afwisseling in serieuze zaken en het genieten van het leven. Waarvan zou jij spijt hebben als je dat tijdens het leven niet gedaan hebt? Oftewel: wat staat er op jouw bucketlist?

Foto: Dromen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.