Fit het nieuwe schooljaar in

Meer energie
Waarom vind ik het nou zo belangrijk om te sporten? Ik voel mezelf er vooral heel erg fit en energiek door. Als ik in de vakantie minder sport, merk ik gelijk dat mijn conditie achteruit gaat. Elke trap of bult is dan eigenlijk te zwaar. Nou maakt dat in de vakantie niet zo veel uit, dan is het tijd om veel te relaxen en te genieten van de zon. Maar nu school en werk weer beginnen kan ik dat extra beetje energie goed gebruiken.

Lekker eten kan gewoon
Naast sporten houd ik ook heel erg van lekker eten. Zoals jullie misschien wel weten is lekker eten en niet sporten een slechte combinatie. Nu heb ik het geluk dat ik niet heel veel aanleg heb om dik te worden maar toch vind ik het belangrijk dit wel in balans te houden. Als ik een keertje extra uit eten ga of een keertje vaker voor de vette hap kies, zal ik voor mezelf een extra sportmoment inplannen. Als hier geen tijd voor is, pak ik wat vaker de fiets in plaats van de bus of trein. Eigenlijk heel simpel toch?

Ik zal altijd een paar keer per week blijven sporten. Voor iedereen die nog niet sport, is dit een echte aanrader. Fitter en energieker worden zal sowieso gebeuren! Er zijn veel verschillende mogelijkheden qua sport en er zit voor iedereen wel iets leuks bij. Van welke sport blijf jij fit? Ik ben heel benieuwd, laat het hieronder weten!

Foto: Paweł Zawistowski

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.