Gadget freak

Volgens mij ben ik een echte gadget freak. Als ik een nieuwe gadget heb gescoord ben ik helemaal in de zevende hemel. Laatst heb ik een nieuwe koptelefoon gekocht met noise cancelling, niet omdat ik die koptelefoon nodig had, maar wel omdat ik hem ontzettend gaaf vond. Zo koop ik steeds meer gadgets die ik eigenlijk niet nodig heb, oftewel ik heb last van verzameldrang.

Verzamel drang komt in heel veel gevallen voor. Er zijn mensen die zeggen dat we steeds nieuwe producten kopen zodat we ons gelukkiger voelen. Andere mensen zijn van menig dat we het alleen doen voor het aanzien. Hebberigheid speelt vaak ook een rol, als we een reclame zien van een nog mooiere nieuwe gadget dan willen we die zo snel mogelijk ook hebben. Zelf ben ik van mening dat het een combinatie is. Ik koop nieuwe gadgets omdat ik graag bij de tijd wil blijven en ik word er gelukkig van als ik iets nieuws heb, natuurlijk wil ik het ook graag aan mijn vrienden laten zien omdat ik er trots op ben!

Gadgets hebben de toekomst. In januari was de CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas. Dit is de grootste gadgets beurs van de wereld. Hier laten mensen hun nieuwe uitvindingen zien. Virtuele hulpjes worden steeds populairder, zo heeft iemand een koelkast uitgevonden die je kan vertellen wat er in je koelkast staat en of er al iets moet worden vervangen. Of de zelfrijdende auto, misschien heb je over een tijd wel helemaal geen rijbewijs meer nodig.

Mijn top 5 van vetste gadgets:

  1. Virtual reality bril

Door deze bril begeef je je eventjes in een andere dimensie

  1. Drones

Maak prachtige foto’s met deze mini helikopter met camera

  1. Tile Bluetooth Tracker

Handig voor mensen die hun sleutels regelmatig kwijtraken.

  1. Bluetooth zonnebril

In de zomer heb je geen oortjes meer nodig, je hoort alles via je zonnebril

  1. 3Doodler

Een 3D pen waarmee je je eigen fantasie tot leven kan laten komen

Deze gadgets wil ik natuurlijk ook allemaal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.