Happy mother’s day!

Om je moeder eens lekker te verassen, heb ik een aantal leuke cadeau ideeën voor je uitgezocht. Het hoeft niet veel te kosten om toch te laten zien hoeveel je van haar houdt.

  • Bak een taart of cupcakes voor je moeder. Deze kan je mooi versieren met fondant, fruit, glitters en zelfs bloemen. Het ziet er vrolijk uit en vrouwen worden nou eenmaal heel blij van zoete dingen! Kijk hier voor recepten en leuke versiertips.
  • Maak een cadeaubon met huishoudelijke taken. De ene bon is voor een keer koken en de ander voor bijvoorbeeld afwassen. Zo kan je moeder kiezen welke hulp ze in huis nodig heeft. Voor jou wat minder leuk, maar ach..je moet er wat voor over hebben!
  • Maak een relaxpakketje voor haar. Je neemt een leuk doosje of mandje en vult deze met lekkere badschuim, scrub, bodylotion en geurkaarsjes. Zo kan je moeder haar eigen wellness avondje houden.
  • Heb je een leuke foto van jullie samen? Laat deze afdrukken op een kaartje en schrijf er een lieve, persoonlijke boodschap voor haar in. Een gedichtje kan natuurlijk ook! Hier kun je je eigen kaart ontwerpen, dus je kunt ‘m zo mooi maken als je zelf wil.
  • Moeders zijn vaak gek op chocola. Hier kun je je eigen chocolade ontwerpen. Met versieringen en tekst. Super origineel!

Hopelijk heb je iets aan deze ideeën en zet je je moeder in het zonnetje zondag! Wat geef jij je moeder zondag?

Foto: Heart

Foto: Cupcakes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.