i GIF it to you!

Er zijn zoveel gifjes tegenwoordig. Ik vind het superhandig! Ik kan precies laten zien hoe ik me voel met een GIFje. Het komt beter over dan tekst in een appje, of een emoji. Zoeken naar het leukste gifje en de ander aan het lachen maken, dat is toch leuk? Voor iedere gelegenheid vind ik wel wat leuks! Hieronder mijn favoriete GIFjes op een rij.

Iemand is jarig. Lets celebrate!

via GIPHY

Wanneer het bijna weekend is en je eigenlijk niet meer kunt wachten..

Je vriend/vriendin vraagt of je mee naar de bios gaat, maar je hebt al iets anders gepland.

Wanneer alles fout gaat op een dag

“Huh? Is morgen al dat tentamen..”

Mijn gesprek kan eeuwig zo doorgaan… En die van jou??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.