Infobijeenkomst High School in het buitenland

Er wordt een uitgebreide presentatie gehouden over de verschillende High School mogelijkheden en je maakt kennis met de medewerkers van de Travel Active High School afdeling. Er komen ook enkele oud-studenten die je iets kunnen vertellen over hun High School periode in het buitenland en ze zijn altijd bereid om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast hebben ze ook allerlei handige tips en informatie en ze zullen je hun foto’s laten zien zodat je alvast helemaal in de High School mood kunt komen!
Voor wie: voor iedereen die een te gek High School avontuur wil beleven.
Hoe laat: je bent welkom vanaf 10:45 uur, de presentatie start om 11.00 uur! De infobijeenkomst zal ongeveer tot 14:00 uur duren.
Plaats: Hotel Haarhuis, Arnhem
Aanmelden
Je kunt je nu aanmelden voor de infobijeenkomst en dan zien we je op 3 maart in Arnhem! Ook voor de mensen die nog niet zeker weten of ze mee willen doen aan het High School programma is dit dé bijeenkomst om een antwoord te krijgen op al je vragen! Wil je graag nog wat meer informatie of heb je een andere vraag? Dan kun je via de email of telefonisch (0478-551900) ook altijd contact met opnemen met Travel Active!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.