Leuk vakantiebaantje

Deze zomervakantie heb ik een heel leuk vakantiebaantje. Natuurlijk ben ik nog te jong om ergens te gaan werken maar als je wilt kun je echt wel iets vinden wat je leuk vind en waar je wat geld mee kan verdienen.

Ik pas nu op 2 woestijnratjes van mensen die op vakantie zijn. Het is echt hartstikke leuk! Ze staan op mijn slaapkamer en elke ochtend verzorg ik ze, vers drinkwater, eten geven en natuurlijk zorgen dat ze genoeg te knagen hebben want dit hebben woestijnratjes echt nodig. Dus elke meerder keren op een dag geef ik ze nieuw karton zodat ze kunnen knagen en spelen. Het leukste is dat er bij de kooi ook een ren zit, zo mogen ze regelmatig even buiten de kooi spelen en kijk ik naar ze of speel even met ze. Ik verdien hier € 2 per dag mee. Ik ga ze wel missen als ze weer terug zijn bij hun eigen baasje!

Wil je ook een zo’n leuk vakantiebaantje? Misschien ken jij wel mensen die op vakantie gaan en oppas nodig hebben voor hun lieve diertje. Of je kan honden uit gaan laten voor bijvoorbeeld wat oudere mensen en daar een kleine bijdrage voor vragen. Wat ook slim is… je kan natuurlijk altijd een advertentie plaatsen op internet. Bijvoorbeeld op marktplaats of speurders. Ik vind het echt hartstikke leuk en gelukkig vinden mijn ouders het goed, want je moet het wel eerst vragen of hun dat ook goed vinden.

Bron foto: zelf gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.