Lichtjes in de donkere dagen

Eigenlijk heb ik een hele grote hekel aan de winter. Ik vind het koud, vies, donker en somber. Het liefst kruip ik onder een dekentje op de bank met een kop thee en een goede film en kom ik pas weer onder mijn dekentje vandaan wanneer ik de eerste vogeltjes weer hoor fluiten.

Maar vandaag keek ik eens rond en zag ik al die gezellige lichtjes en lampjes. Overal op straat hoor ik Sinterklaas- en Kerstliedjes en ik moet toegeven dat zelfs ik, een donkere-winterdagen-hater, al die lichtjes wel heel leuk vind. De feestdagen betekenen voor iedereen iets anders, voor mij betekenen ze een lichtje in deze donkere, koude dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.