Maaltijd van de dag: vrouw!

In New York is een politieagent aangehouden die andere interesses in vrouwen heeft dan de meeste mannen. Deze agent vind het namelijk lekker om vrouwen te ontvoeren en ze daarna levend te bakken of te roosteren. Hoe kom je op het idee? Deze agent was van plan om van vele vrouwen hun lichaamsdelen op te eten. Te bizar voor woorden, toch! Door zijn baan bij de politie kon deze agent gegevens van vrouwen opzoeken die hij wilde gaan ontvoeren.

Gelukkig heeft de FBI onderzoek gedaan naar de rare ideeën van deze agent. De FBI heeft mailtjes en chatberichten tussen een crimineel en deze verdachte agent onderschept. De meest afschuwelijke berichten kwamen toen naar boven over zijn plannen. Nadat de FBI de berichten gelezen had, zijn ze toch maar even bij hem langs gegaan. Toen ze daar aankwamen werden ze overspoelt door een enorme wachtlijst van honderden vrouwen die hij wilde gaan bakken.

Kan jij het je indenken? Je ontvoert een vrouw, kookt haar lekker gaar, serveert haar op tafel en gaat haar daarna heerlijk oppeuzelen.

Foto: Bobsfever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.