Mijn favoriete muziek

Muziek als afleiding
Muziek is een soort afleiding voor me. Het zorgt ervoor dat mijn gedachtes niet afdwalen, maar dat ik me juist ga concentreren op de muziek, maar ook waar ik mee bezig ben op dat moment. Het geeft mij altijd een ontspannen gevoel en ik kan er erg van genieten.

Feesten en festivals met mijn favoriete genres
Ik hou zelf erg van R&B, soul, hiphop, rap en afro-muziek. Ik luister er dagelijks naar. Ook hou ik ervan om naar feesten te gaan waar alleen dit soort muziek gedraaid worden. Dit zijn vaak “urban” feesten. In de zomer worden veel festivals georganiseerd. Ik vind bijvoorbeeld Vestival, Latin Village, Encore, Appelsap, Vunzige Deuntjes en Afrolosjes leuk. Dit zijn allemaal festivals waar mijn favoriete muziek wordt gedraaid. Ik ben lang niet naar alle festivals gegaan. Dit jaar ben ik bijvoorbeeld voor het eerst naar Latin Village gegaan. Dit festival is enorm en elk jaar uitverkocht. En nu ik er zelf ben geweest, snap ik ook heel goed waarom!

Ook zijn er in steden zoals Amsterdam en Rotterdam wekelijks feesten in clubs waar dit soort muziek gedraaid wordt. Ook een echte aanrader!

Muziek op mijn telefoon
Ik luister mijn favoriete muziek altijd via mijn telefoon. Zo heb ik het 24/7 bij de hand en kan ik er altijd naar luisteren.

Waar en wanneer luister jij het liefst naar muziek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.