Mijn goede voornemens voor 2018

Het jaar 2018 is het jaar dat ik 21 word en dat besef begint nu wel te komen. Ik word nu toch wel een stuk ouder en daarom heb ik allerlei goede voornemens voor dit jaar. Of ik me daar ook echt aan ga houden, is nog de vraag, maar het gaat toch ook een beetje om het idee?

De eerste goede voornemen voor dit jaar is gezonder eten. In het afgelopen jaar en vooral in de wintertijd, heb ik hartstikke ongezond gegeten. Daardoor ben ik wat aangekomen en natuurlijk wil ik die extra kilo’s ook weer kwijt. Daarom ben ik het jaar begonnen met gezond eten, in de hoop dat ik die kilo’s ook kwijt raak.

Mijn tweede voornemen is het halen van mijn rijbewijs. Ik ben al sinds de zomervakantie van 2017 bezig met rijlessen. Ik kan alvast verklappen dat ik al snel mijn rijexamen heb en er wel vertrouwen in heb.

Mijn derde voornemen is nog meer sparen dan dat ik al doe. Ik ben eigenlijk al best goed in sparen, maar ik gebruik af en toe stiekem wat geld van mijn spaarrekening. Dit jaar wil ik dat minder of niet meer doen, zodat ik nog meer geld spaar.

Mijn vierde voornemen is genieten en veel tripjes maken naar steden in het buitenland. Ik hou namelijk erg veel van reizen, maar dit doe ik nog niet genoeg.

Dit zijn mijn goede voornemens voor 2018. Wat zijn jouw goede voornemens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.