Op Wereldreis!

Ook ik wil meer van de wereld zien. Maar ik weet niet zo goed waar ik naartoe wil. Het lijkt me allemaal bijzonder! Waar gaat jouw volgende (droom)vakantie naartoe? Zo kan ik een beetje inspiratie op doen!

Veel vrienden van mij vertrekken binnenkort naar het buitenland. Waarom? Om te studeren, stage te lopen of vrijwilligerswerk te doen. Van Frankrijk tot Canada, maar ook in Afrika bijvoorbeeld. En als ze hiervoor niet naar het buitenland zijn gegaan, dan zijn ze ooit wel eens op vakantie geweest naar een ver land.

Misschien ben jij ook wel eens gaan interrailen door Europa of buiten Europa geweest? Azië hoor ik nu veel als reisbestemming; ‘Ja, je vliegticket is wel duur, maar als je daar bent kost het allemaal geen drol’. En dat klinkt eigenlijk wel heel aantrekkelijk toch?

Steeds meer jongeren gaan backpacken, in welk werelddeel dan ook. Zelf droom ik al vanaf mijn twaalfde (het is nu bijna tien jaar later) om een verre reis te maken, maar ik ben nooit verder dan Griekenland gekomen. In 2014 moet het echt gaan gebeuren vind ik. Maar waar wil ik heen? Wat moet ik echt gezien hebben?

Iedereen heeft een droomvakantie. Waar zou jij het liefst een reis naartoe maken? Laat het me weten want ik heb jouw hulp nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.