Slender Man komt je halen

De legende heeft het over een lange, dunne man die zijn armen langer of korter kan maken wanneer hij wil. Uit het niets heeft Slender Man de afgelopen maanden Nederland veroverd, heb jij zijn game al gespeeld?

In juni 2009 stuurde Amerikaan Victor Surge een foto in bij een wedstrijd voor gecreëerde paranormale afbeeldingen. Het paranormale figuur op zijn afbeelding kreeg de naam Slender Man. Vanaf toen gebruikten veel mensen zijn Slender Man voor hun eigen afbeeldingen of verhalen. Op afbeeldingen wordt hij vaak omgeven door kinderen, die hij volgens de legende kidnapt.

Als je nu Slender Man op youtube intypt kom je documentaires tegen over de geschiedenis van Slender Man, maar je vindt vooral heel veel filmpjes over de games die gemaakt zijn rond hem. Als je het zelf niet aandurft om te spelen kun je ook prima filmpjes kijken van anderen natuurlijk, maar let op: je schrikt zelf gegarandeerd ook!

De basis van de verschillende spellen is hetzelfde. Het personage dat je speelt (dat meestal niet in beeld komt) is in een donker gebied of een donkere ruimte opzoek naar briefjes. Het enige wat je hebt is een zaklamp waarvan het batterijtje ook nog eens bijna op is, balen! Het spel zit dus heel simpel in elkaar. Om het eng te maken zijn er dus echt geluidseffecten nodig en die doen hun werk heel goed. Dit spel krijgt bijna iedereen aan het gillen.

Durf jij het aan? Klik hier om het spel gratis te downloaden. Niet vergeten om alle lichten uit te doen en je koptelefoon aan te sluiten op je computer, dat maakt het echt veel leuker. Tot slot heb ik nog een tip voor als je het spel gaat spelen, kijk nooit achterom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.