Taalreizen reporter bij Travel Active

Wanneer je op zoek bent naar een culturele uitwisseling is Travel Active the place to be. Ze organiseren taalreizen voor jong en oud. Omdat ze willen weten hoe de stand van zaken is op de verschillende bestemmingen zoeken ze Taalreizen Reporters.
Heeft de talenschool al dat nieuwe likje verf gekregen, hoe zien de klaslokalen er uit, heeft lerares Mari-Luz inmiddels al grijze haren gekregen en zijn er nog mooie plekken in de omgeving om te bezoeken? Als reporter maak je een verslag van wat je allemaal meemaakt tijdens je taalcursus. Daarnaast maak je foto’s van de plekken die je bezoekt in je vrije tijd. In ruil voor jouw reisverslag krijg je van Travel Active € 100,- korting op je taalreis!
In je klas zitten studenten van verschillende nationaliteiten. Bijvoorbeeld Amerika, Latijns Amerika, Azië en Europa. Je komt dus in contact met veel verschillende culturen. Ook is het mogelijk om in een gastgezin te verblijven. De gastgezinnen zijn altijd erg geïnteresseerd in andere culturen en vinden het leuk om mensen over de vloer te hebben. De duur van je cursus bepaal je zelf, je gaat in ieder geval twee weken naar school. Je kunt een taalcursus prima combineren met een rondreis door het land.
Travel Active is nog op zoek naar reporters voor bestemmingen in de Dominicaanse Republiek, Ierland, Spanje, Zwitserland en Marokko. Ze zoeken maar één Taalreizen Reporter per bestemming. Wees er snel bij, want vol = vol. Let wel op, de minimale leeftijd is 18 jaar. Voor meer informatie over de taalreizen ga je naar de website.
Lijkt het je leuk, dan kan je contact opnemen met het Taalreizen team via 0478-551900 of taalreizen@travelactive.nl en laat hen weten dat je graag Taalreizen Reporter wilt worden. Lees hier de voorwaarden.
Foto: Travel Active

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.