The End… of een nieuw begin?

Ik vond de eindexamens echt EINDexamens en het einde van mijn stage voelt voor mij ook als het einde van het hoofdstuk. Ik weet nog niet wat er straks op de volgende bladzijde staat en om heel eerlijk te zijn vind ik het best eng om die om te slaan.

Maar het is maar hoe je het bekijkt toch? Mijn zusje, druk bezig met leren voor haar examens, ziet het einde van de middelbare school niet als een einde. Ze ziet het als de kans om te beginnen aan de muziekschool.

Iets afsluiten kan ook fijn zijn. Je kan aan iets nieuws beginnen. Eén golf en je hebt weer een nieuw, onbeschreven strand.

Voor iedereen die ook tegen een einde aan zit te hikken, of het nu je examens zijn in mei of een nieuw baantje, je kan het! Het gaat geweldig worden, beloofd!

Voor één ding is dit wel het einde, dit is mijn laatste blog hier. Tot ziens en hasta la vista! Ik goa op huus opan! Wier noar Twente.

Bye!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.