Van stripboek naar film

San Diego Comic Con (SDCC) is een beurs waar alles in het teken staat van stripboeken. Films, games en boeken gebaseerd op stripboeken, alles komt voorbij. Het is ook een beurs waar fans helemaal uit hun dak gaan en zich verkleden als hun favoriete stripboek karakters. Kortom een gezellige boel als je het mij vraagt.

Op de beurs worden nieuwe trailers van films die later uitkomen getoond. Sommige van die trailers zijn ook gelijk online te zien, andere worden stiekem door fans opgenomen. En dat is maar goed ook! Ondanks de matige kwaliteit van de opgenomen trailers ben ik altijd blij dat ik ze toch kan zien. Een kleine greep uit de trailers die te zien waren.

Superman v Batman: Dawn of Justice
Batman tegen Superman, wat wil je nog meer? In 2013 werd Superman opnieuw aan ons voorgesteld en die Superman neemt het nu op tegen Batman. Dit belooft een van de grootste stripboekverfilmingen allertijden te worden.


Deadpool
Deadpool is een superheld die weet dat hij in een film speelt. De trailer geeft wel een idee van wat ons te wachten staat. Er wordt ook nog een tweede trailer aangekondigd. Het idee van een karakter dat weet dat hij in een film zit lijkt mij hilarisch! Waarschuwing: grof taalgebruik.

Mocht je meer willen zien, speur Youtube dan af en vind dat ene pareltje van afgelopen weekend. Heb je iets gevonden? Laat dat dan hier even weten!

Foto 1: Gage Skidmore

Foto 2: Jupiter Firelyte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.