You have arrived… at last

Buenos dias amigos!

Het was een lange lange lange reis.
In Den Bosch kwam de bus netjes om kwart voor 11 om ons op te pikken en snel konden we verder. We zijn (helaas niet via Limburg) via Eindhoven, Antwerpen (waren we om 12 uur al), Brussel, Luik, Metz, een andere franse plaats en Dijon naar Spanje gereden.
Er zat een kind bij ons in de bus die driekwart van de reis heeft zitten krijzen, janken, schreeuwen, zingen ed op een niveau dat iedereen er last van had. Dat iemand een kind van net 2 meeneemt in een busreis van ruim 24 uur kan ik dan ook echt niet begrijpen.

Vanmorgen om kwart over 11 kwamen we aan bij het station Barcelona de Sants. Hier was het: pin geld, koop een treinkaartje naar Malgrat en een sim-kaart halen. Dat laatste is helaas nog niet gelukt.
Het treinkaartje hebben we gehaald met het gepinde geld en de trein naar Malgrat reed heerlijk langs de kust, vrijwel constant uitzicht op strand, palmbomen en een groene zee. Geweldig!

In Malgrat de Mar aangekomen op zoek naar de bus naar Palafolls, niemand wist waar die was dus gaan wij naar het tourist information point (of in het Spaans officina turisma aangezien ze geen engels kunnen). Weekend, gesloten. Heel fijn.
Net te laat voor de bus bleek, ivm Siesta.. uiteraard.. Spanje!

Toen zijn we maar gaan lopen, het zou een half uur lopen zijn in de brandende zon, warmste punt van de dag met al onze bagage.. Na een tijdje wisten we het niet meer, hebben we Juan (stagebegeleider vanuit t park) gebeld en heeft die ons met de auto naar t appartement gebracht, dat was een stuk beter!

Eenmaal aangekomen kregen we een rondleiding, hebben we frisse kleren aangedaan en zijn we naar de aldi gelopen. Lekker avondeten gehaald voor vanavond en nu bijkomen van de lange vermoeiende reis!

We hebben wel echt een geweldig appartement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.