Doe mee met de MDT!

Een ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf. Wie wil dat nou niet? Het goede nieuws is dat dat gewoon kan. Als je tussen de 14 en 27 jaar bent dan mag je meedoen aan een MDT project. Overal in het land zijn er leuke projecten waar je gratis en voor niets aan mee mag doen.

Tijdens een MDT project ontdek je je eigen talenten, ontmoet je nieuwe mensen en maak je nieuwe vrienden. Tegelijkertijd doe je iets voor een ander. De landelijke overheid financiert de MDT omdat het onze samenleving sterker maakt. In het filmpje hieronder zie je waarom een MDT ook iets voor jou is.

Ontdek waar je goed in bent

Tijdens MDT leer je veel over jezelf, over wat je kunt en leuk vindt. Je krijgt een eigen begeleider, volgt trainingen die je zelf interessant vindt en krijgt vaak ook een certificaat. Handig voor je cv, bij het maken van bijvoorbeeld een studiekeuze, de volgende stap voor je toekomst of het vergroten van je netwerk.

Wanneer doe jij MDT?

MDT doe je in je vrije tijd of in een tussenjaar. Soms kan het ook onder schooltijd. Van een paar uur per week tot een paar dagen, dat is jouw keuze. Maak bijvoorbeeld met andere jongeren je eigen televisieprogramma, zet je in voor de natuur of help ouderen bij jou in de buurt. Bijna alles kan. Kies zelf welke MDT bij je past.

Dus ben je tussen de 14 en 27 jaar? Doe mee met MDT en ervaar het zelf!

Waar vind ik een leuk project?

Op de website doemeemetmdt.nl vind je alle informatie. Ook is er een handige tool om eenvoudig in zes stappen een project te vinden welke bij jou past. Klik daarvoor op de afbeelding hieronder.

MDT-zoeker

Ervaringen van andere jongeren

Wil je weten hoe andere jongeren hun Mdt hebben ervaren?

Kijk dan op www.doemeemetmdt.nl/ervaringen.

Meisje met kushandje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.