What to do with the shoe…obsession?

Ik heb naast mijn obsessie voor McDonalds, een nog grotere obsessie, namelijk: schoenen. Ze maken heel je outfit af en het geeft mij een voldoening als ik weer nieuwe schoenen heb gekocht.

Nike is mijn lievelingsmerk als het gaat om sneakers. Ik vind ze heerlijk lopen simpelweg mooier dan andere schoenen.

Het liefst loop ik op de nieuwste schoenen. Ik ben schoenen over het algemeen niet snel zat, maar ik heb wel altijd snel de neiging om nieuwe te kopen. Ik draag mijn oude schoenen van vorig jaar nog, maar hoe meer nieuwe sneakers, hoe beter. Zo houd ik afwisseling in mijn kledingstijl. Ik heb ook een hele brede kledingsmaak. Ik vind zowat alles leuk. Nette gympen, met een rokje en een schattig topje of de nieuwste air max met een high waisted broek en crop top. Daarom vind ik het ook handig dat ik verschillende soorten sneakers heb, zodat ik ze kan combineren met mijn brede kledingsmaak. Waar mijn obsessie voor sneakers vandaan komt weet ik niet, maar ik vind dat je nooit té veel schoenen kan hebben.

Gisteren ben ik weer de stad ingegaan om nieuwe schoenen te kopen. In eerste instantie was ik opzoek naar de Adidas Superstar, maar toen ik een ander soort schoen van het zelfde merk paste, was ik helemaal verkocht!

De Adidas Stan Smith (zie foto).

Het is nu weer even een paar weken (of als het aan mijn moeder ligt, maanden) wachten tot ik weer nieuwe sneakers koop, maar ik ben al heel blij dat ik nu een nieuw paar schoenen er bij heb!

Wat is jouw obsessie? Laat het achter in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.