De nieuwste animatieserie voor jong en oud

Clarence ‘s dagelijkse leven is een groot avontuur. Hij is erg optimistisch en kan de meest nare situaties toch nog leuk maken. Met zijn hilarische uitspraken en nogal vreemde gedrag zal jij je niet meer vervelen achter de televisie.

Kan jij je je eerste kalverliefde nog herinneren? Meisjes zijn voor Clarence één groot mysterie, desondanks blijft hij ze op de een of andere manier toch leuk vinden.

Clarence woont samen met zijn moeder Mary en haar relaxte vriend Chad en beleeft zijn avonturen samen met zijn vrienden Sumo en Jeff.

Wat ik het leukste vind aan Clarence is hoe hij in elke situatie toch positief blijft. Hij is erg grappig en heeft een hele leuke uitstraling. Ook eet en lacht hij erg veel met zijn vrienden. Dit doet mij erg denken aan mijzelf. Hoe hij een meisje probeert te versieren en dan het meest verkeerde advies krijgt van zijn vriend is echt hilarisch.

Clarence is vanaf 17 november iedere schooldag om 16:45 op Cartoon Network te zien.

Ik ga zeker kijken, jij ook?

Foto door: “Clarence (2014) screenshot” by Cartoon Network. Licensed under Fair use of copyrighted material in the context of Clarence (2014 TV series) via Wikipedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.