1 april. Kikker in je bil

Zelf heb ik ook 1 aprilgrappen uitgehaald. Het begon met de klok verzetten in de klas. Dit zorgde voor verwarring bij mijn klasgenoten en leraar, maar wanneer ze op hun horloge keken hadden ze de grap al snel door. Verder heb ik samen met mijn beste vriendin een grap uitgehaald met haar broer. Deze broer is nu mijn vriend, maar toen nog niet. Het plan was simpel: Vul een doos met smurrie, zet dit boven op een deur, de broer doet de deur open en zit onder de smurrie. Helaas vond haar moeder de smurrie niet kunnen en vulden we de doos met briefjes met daarop: ‘1 april, kikker in je bil’. Ondanks de briefjes lagen we dubbel van het lachen toen de doos op zijn hoofd kukelden.

Dit zijn dus niet zulke geslaagde 1 aprilgrappen, maar wat is een leuke en makkelijke grap om vrijdag uit te halen?

  • Koop een rol Oreo’s en verwijder het witte spul tussen de twee koekjes. Smeer tandpasta tussen de koekjes en leg ze op een schaal. Bied je slachtoffer een koekje aan.
  • Plak de slippers of sloffen van je slachtoffer met superlijm vast aan de grond. Let wel op dat je de grond niet beschadigd.
  • Roer met een satéprikker Wasabi door de tandpasta heen.
  • Stop een theezakje in de douche kop. Je ouders, broers en zussen weten niet wat hen overkomt als ze ’s ochtends in de douche staan.
  • Haal een telefoongrap uit met behulp van de foplijn. Je kan kiezen uit verschillende grappen, zo kan je je vader laten bellen met de boodschap dat er 12 kuub zand voor zijn huis gestort zal worden of je moeder laten bellen door iemand van een datingssite. Zelf luister je uiteraard mee! Let op: dit kost geld.
  • Stop zout in plaats van suiker in de koffie of thee. Dit is een oude grap maar werkt gegarandeerd.

Zit je perfecte grap hier niet tussen? Kijk dan eens op 1april.net voor meer grappen of bekijk de filmpjes van Ben Phillips voor inspiratie. Wees gewaarschuwd de grappen van Ben gaan soms wel erg ver. Zo heeft hij zijn broer viagra gegeven, zijn broers shirt in de fik gezet en zijn haar roze geverfd.

Hier een goed voorbeeld van een grap die erg ver gaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.