5 hele lange dagen

Of ik vandaag iets op de site wilde plaatsen werd me gevraagd. Ja tuurlijk, alleen geen idee wat. Misschien iets uit het nieuws was de suggestie. Ik heb alleen geen idee wat er in de wereld is gebeurd de afgelopen 5 dagen. Ik heb onder een steen geleefd.

5 dagen lang bestond mijn dag uit eten, eindverslag, eten, eindverslag, slapen. Geen nieuws kijken, weinig contact met vrienden en ik denk dat het beeldscherm van mijn laptop op mijn netvlies gebrand staat nu. Maar het was niet voor niets. Gisteren, om 18:30 heb ik eindelijk, EINDELIJK mijn eindverslag kunnen inleveren. Nog maar eventjes, een klein beetje feedback nog, en dan kan ik zeggen dat ik nooit meer zo'n verslag hoef te schrijven.

Dat moment dat je dan onder die steen vandaan kunt kruipen is heerlijk. Diep adem halen en weer leuke dingen doen! Hoi vrienden! Hoi buitenwereld! Ben terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.