Wat je rommelige kamer over jou zegt..

Is jouw kamer rommelig? Dan ben je intelligenter en creatiever!

Deze titel; het sprak me meteen aan. Ik ben inderdaad rommelig, maar blijkbaar ook intelligenter en creatiever. Ik woon al 4 jaar op kamers, in een studentenhuis in Nijmegen. Ik heb het super erg naar mijn zin, maar het grootste nadeel vind ik afwassen, de was doen, schoonmaken en opruimen… Vooral de was doen en opruimen, vaak is mijn kamer één grote wasmand, overal slingeren kleren. Ik moet ook echt een avond plannen wanneer ik mijn was ga doen. Om het leuker te maken zet ik de muziek keihard en beloon ik mezelf daarna met een bankhangsessie & Netflix!

Dit is zo’n rommelige studentenkamer. Wil jij ook op kamers? Superleuk! Maar opruimen en wassen hoort er ook bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.