Cake Boss

Afgelopen week had ik vakantie, dus had ik tijd om naar mijn favoriete bakprogramma Cake Boss te kijken. Cake Boss gaat over Carlo’s bakery een bakkerij uit Hoboken, New Jersey. Hier werkt Buddy, de ‘Cake Boss’, samen met zijn familie aan de mooiste taarten. Ik vind het leuk om Cake Boss te kijken, omdat ik zelf ook graag bak. Het leukste deel van bakken vind ik de aankleding van de taart. Ik kan soms wel 3 tot 4 uur met één taart bezig zijn!

Bij het kijken van Cake Boss probeer ik dan ook weer trucjes af te kijken die ik zelf kan gebruiken. Zo probeer ik door programma’s als Cake Boss mijn eigen bakkunsten te verbeteren.

Je kunt het zo gek niet bedenken of Buddy maakt er een taart van. Van een taart met een aquarium tot een taart die vuurspuwt. Niets is te gek! In de laatste aflevering waren ze een Sesamstraat-taart aan het maken voor de 40ste verjaardag van de serie. De straat werd helemaal nagemaakt in taart en van alle Sesamstraat bewoners was er een eetbare versie. Deze eetbare versies waren net echt. Ook werd er natuurlijk voor koekiemonster een heel groot koekje gebakken.

Een andere taart die ik me goed kan herinneren is de enorme Transformer, die je hierboven ziet. Deze taart was zo goed gemaakt dat je eigenlijk niet kunt zien dat hij eetbaar is.

Ik ben nog lang niet zo goed als Buddy. Ik heb natuurlijk ook geen grote bakkerij met allerlei machines en decoratiespullen. Toch probeer ik om ook zelf af en toe een leuke taart te maken. Wat vind je van mijn taarten hieronder?

foto Buddy: Lwp Kommunikáció

foto transformer: Drivingthenortheast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.