De tv draait door

Zo lekker op de bank en kijken of er nog iets leuks op televisie is. Helaas heb je van die dagen dat je maar zit te zappen van Ned.1 naar Veronica en weer terug. Zo gaat je avond langzaam voorbij, zonder ook maar een leuk programma te zien. Niet getreurd! De zomer van herhalingen is voorbij en het nieuwe (tv)-seizoen staat voor de deur. Televisiemakers hebben alles uit de kast getrokken om ons als televisiekijker weer te kunnen entertainen.

Er zijn nieuwe seizoenen van de altijd populaire programma’s als The Voice of Holland, Holland’s Got Talent of Expeditie Robinson. Dit vind ik altijd leuke programma’s om samen met mijn vrienden of ouders op de bank te kijken. En stiekem hoop ik natuurlijk op de mensen die helemaal af gaan. Het blijft natuurlijk leuk om lekker weg te zwijmelen bij de bijna prehistorische soap Goede tijden, Slechte tijden.

Kijktips!

Alleen maar programma’s kijken waar al veel seizoenen van gemaakt zijn, is natuurlijk ook niet altijd leuk. Gelukkig zijn de televisiemakers creatief geweest en hebben ze voor ons leuke, nieuwe programma’s bedacht. Ik heb een paar kijktips op een rijtje gezet:

– Down for dummies (NPO 1) & synDROOM (RTL 4).

Twee programma’s die gaan over het leven van mensen met het syndroom van down.

– Beat it (SBS6).

Een unieke zangwedstrijd waarbij Gerard Joling en Jan Smit elke aflevering weer opnieuw de strijd met elkaar aangaan.

– Surprise, Surprise (SBS 6).

Presentatrice Do laat samen met Hennie Huisman de wensen van mensen uitkomen.

– Catfish (NPO3).

Mensen worden via internet verliefd op de persoon waar ze al jaren mee chatten, maar is die persoon wel wie ze denken dat het is?

– Geer & Goor, waarheen? Waarvoor? (RTL 4).

Gerard Joling en Gordon gaan weer op pad om het ouderenfonds in het zonnetje te zetten. Dit doen ze natuurlijk met een lach en een traan.

– Roodkapje (RTL 4).

Unieke spelshow met Paul de Leeuw waarbij bekende gasten een leuk spel moeten spelen.

En vergeet natuurlijk niet het populaire Heel Holland Bakt! Omdat het wordt uitgezonden door ouderenomroep Max denk je vast dat het een saai programma is. Maar niets is minder waar! Hou je van bakken of gewoon van een lekker gebakje eten? Dan kun je je vingers wel aflikken bij dit programma.

En als er nu echt op een druilerige herfstdag niks op televisie is, maar je wilt toch iets leuks gaan doen? Dan zijn er natuurlijk ook nog genoeg andere dingen die je kunt doen. Klik dan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.