De vier seizoenen in je garderobe

Soms heb ik echt een baaldag, ik weet niet wat ik aan moet! Mijn garderobe is propvol maar toch heb ik dit probleem. Soms kan ik niet kiezen. Als ik het perfecte setje heb gevonden dan weet ik niet hoe ik mijn haren moet doen. steil, krullen, in een paardenstaart of in een knotje? Heb jij soms ook zo’n probleem net als heel wat andere meiden? Ik weet precies wat je moet doen!

Het belangrijkste is het weer. Regent het? Dan zou je een shirt met lange mouwen kunnen aantrekken, of een topje met een lange bolero of een colbertjasje. Schijnt de zon? Dan zou ik daar gebruik van maken! Een topje of een T-shirt met een leuke afbeelding of tekst is erg geschikt. Als het heel warm is zou je een kort broekje kunnen aantrekken samen met teenslippers/sandalen. Als het winter is, zou je Uggs kunnen aantrekken. Echt of nep: het maakt niks uit. Je kunt ook laarzen aantrekken. Laarzen met sleehakken zijn vooral nu in de mode en dat blijft ook nog wel zo.

In de winter is dit ook mooi: een trui of een T-shirt. In de winter of herfst is het wel handig als je onder een T-shirt iets langs aantrekt. Een spijkerbroek met Uggs, je haren in een vlecht, staart of knotje – en om het helemaal af te maken een muts: het houdt je hoofd lekker warm en het ziet er ook leuk uit! Nu weet je wat je kunt aantrekken in de winter en de herfst – nu alleen nog maar de lente en de zomer en dan is het hele jaar compleet!

In de lente of de zomer zijn kleurtjes erg leuk. Alleen maar zwart verpest het lentegevoel een beetje. Je zou bijvoorbeeld een topje kunnen aantrekken dat lekker vrolijk is én gewoon mooi om te zien. Als het midden in de zomer is en het is echt boven de 25 graden, dan kun je een korte broek aantrekken of anders gewoon een 3- kwartbroek of een legging. Als schoenen zou je teenslippers of leuke sandaaltjes kunnen nemen, het maakt niet zo veel uit in welke kleur. Je kunt ook je nagels lakken, dan heb je helemaal het lentegevoel door die mix van kleuren en dan zie jij er extra tof uit! Je haren zou je los kunnen doen of gewoon in een knotje, allebei even cool.

Ik gaf jullie nu een paar tips maar hier is nog een belangrijk advies: Wie zich prettig voelt, ziet er prettig uit. Wil jij er leuk uitzien? Een grote glimlach maakt jou en iedereen om jou heen beter. Een goede uitstraling is een goede JIJ!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.