Doe mee aan de Vegan Challenge

Veganisten eten geen dierlijke producten, zoals vlees, melk, eieren of honing. Dit doen ze omdat ze het welzijn van mens, dier en de planeet belangrijk vinden. Vaak wordt gedacht dat je dan alleen maar saaie groentes kan eten, maar dit is helemaal niet waar! Om te laten zien dat veganistisch eten erg makkelijk en lekker kan zijn is de VeganChallenge door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme bedacht.

Het doel is om mensen te motiveren om een maand veganistisch te eten. Als je je opgeeft (geheel gratis) krijg je elke dag een mail met daarin lekkere recepten. Deze recepten zijn makkelijk en alle ingrediënten zijn in de supermarkt te koop.

Al vele mensen gingen je voor. Zo veranderde de Vegan Challenge Desi haar leven. Ze blogt nu over van alles en geeft ook tips voor erg lekkere recepten. Ook Charlotte (15 jaar) is sinds 2014 veganist. De Vegan Student (Nina) geeft tips voor de Vegan Challenge. Twee jaar geleden is ze begonnen met vegan eten en na een week was ze om. Sindsdien blogt en vlogt ze erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.