Eerste hulp bij alleen zijn

Wat te doen, wat te doen…

Vroeger vond ik het niet zo moeilijk om alleen dingen te doen. Meestal zat ik op mijn kamer te computeren of een boek te lezen. Helaas lukte het me in het begin van mijn studie niet echt om mezelf te vermaken. Studeren deed ik veel achter de computer en ik moest ook veel lezen. Daardoor had ik weinig zin om dat ook nog in mijn vrije tijd te doen. Help, wat moest ik dan?!

Iets nieuws

Heb jij ook geen idee wat je moet dan wanneer je alleen bent? Probeer dan eens wat nieuws. Misschien is dat voor jou een taart bakken of eindelijk een keer een boek lezen. Of, stap de drempel over en doe iets wat je normaal samen met iemand anders zou doen. Dan kun je lekker doen wat jíj wil, zonder rekening te hoeven houden met iemand anders.

Relaxed

Mij lukt het inmiddels beter om mezelf te vermaken. Netflixen is mijn grootste hobby, maar ik sport ook af en toe en sta veel in de keuken om recepten uit te proberen. Daarnaast ga ik weleens alleen wandelen of winkelen. Ik kan dan zolang ik wil rondkijken in een winkel, zonder rekening te hoeven houden met dat iemand anders zich verveelt. Heel relaxed. Lijkt het je niks om dat soort dingen alleen te doen? Dan zijn er ook allerlei tips over hoe je anderen kunt ontmoeten. Je vindt ze hier.

Eigenlijk zijn er dus allerlei dingen die je kunt doen wanneer je alleen bent, dus de volgende keer hoef jij je niet meer te vervelen!

Wat doe jij wanneer je alleen bent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.