Films die je moet zien!

Ik weet dat veel mensen zin hebben in de film Fifty Shades of Grey. Persoonlijk doet deze film mij niet zoveel, maar ieder zijn ding. Dus ik dacht laat ik eens een lijstje maken met films waar ik wél zin in heb.

De film waar ik het meest zin in heb is Jurassic World. Toen ik klein was keek ik Jurassic Park wel drie keer op een dag, dus dit is voor mij een inkoppertje. Na Jurassic World komt Avengers: Age of Ultron, de tweede film waarin alle Avengers van Marvel (Iron Man, Thor, Hulk etc.) samenkomen om te vechten tegen de kwaadaardige robot Ultron.

Dit jaar is ook een uniek jaar omdat er na lange tijd weer een Star Wars film uitkomt. Star Wars: The Force Awakens is de zevende ‘aflevering’ in het Star Wars verhaal. Ik kijk hier naar uit omdat de regisseur, JJ Abrams, mij eerder positief verraste met zijn kijk op Star Trek.

Kingsmen, the Secret Service is een film die nu in de bios draait, maar die ik nog niet gezien heb. De film krijgt goede recensies en de trailer is gewelddadig goed!

Films waar ik erg benieuwd naar ben en die ik nog even wil noemen zijn: Tomorrowland, Chappie, Ex Machina, Mad Max: Fury Road, Spectre en Fantastic Four.

Naar welke films kijk jij het meest uit?

Foto: Hashi Photo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.