Gerrit

Ik ben Gerrit, kom uit Nijmegen en ben 15 jaar. Ik zit in de derde klas van het gymnasium op het Dominicus College, ik ben van plan om aan het eind van het jaar een vakkenpakket te kiezen met voornamelijk alfavakken. Ik ben elke dag ongeveer een half uur kwijt aan huiswerk.
In m’n vrije tijd maak ik muziek, luister ik muziek, ga ik naar concerten, speel ik games en kijk ik TV. Het grootste gedeelte van de tijd luister ik naar muziek, hierbij hebben metal, punk en hardrock mijn voorkeur. Verassend is het dan ook niet dat op de concerten die ik bezoek vooral deze muziek gespeeld wordt.
Ik maak echter hele andere muziek. Ik speel op een hoorn, zo’n rond ding met een groot uiteinde (niet een tuba, die zijn veel groter). Op m’n hoorn speel ik vooral klassieke muziek. Verder bespeel ik de ukelele, de piano en de luchtgitaar.
De games die ik speel, speel ik op een computer. Ik speel vooral schietspellen, maar af en toe ook wat anders. Per dag speel ik maximaal een uurtje.
Mijn favoriete Tv-kanaal is Comedy Central. Doordeweeks kijk ik ook naar De Wereld Draait Door. Omdat politiek mij erg interesseert houdt ik het nieuws bij (mijn politieke voorkeur valt op links).
Verder kijk ik elke zondag naar de voetbalsamenvattingen, in de zomer naar de Tour De France en af en toe naar Pauw en Witteman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.