GO Coffee!!!

De leukste netwerkbijeenkomst voor jonge starters!

Dat netwerken heel belangrijk is voor jou als starter dat weet je maar hoeveel jonge starters ligt dat netwerken nu eigenlijk? Uit ervaring weten we dat netwerken soms heel lastig kan zijn voor jou als starter.

In elke regio zijn tal van netwerkbijeenkomsten te vinden van open coffee’s tot aan ontbijt – en diner evenementen. Vaak dezelfde mensen die aanwezig zijn en die elkaar ook allemaal al kennen. Ze maken gebruik van deze gelegenheden om elkaar te ontmoeten en weer eens bij te kunnen praten. Voor jou als starter begrijpen wij dat de drempel hiernaar toe te gaan best hoog is.

Daarom is er voor jou als starter GO Coffee. Een laagdrempelige netwerkbijeenkomst speciaal voor starters! Je ontmoet hier andere starters waar je kennis mee maakt, wellicht verbindingen legt of eens lekker kan sparren. Daarnaast wil je natuurlijk ook graag in contact komen met ervaren ondernemers of met experts op bepaalde vakgebieden. Ook deze tref je! Wij zorgen altijd voor een leuke mix van jonge starters, ervaren ondernemers en experts.

GO Coffee wordt op 20 maart van 10 – 12 uur samen met Mercure Hotel Nijmegen georganiseerd. Een leuke locatie waar je ook als jonge starter gratis gebruik kan maken van de business seats. Ideaal om te flexwerken of je afspraken te houden.

Kom jij ook naar de leukste open coffee voor starters? Koffie en thee is gratis!

Meld je hier aan!

Foto: Flickr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.