Healthy is trendy

Waarom gezond eten
Als je gezond eet, krijg je de juiste vitaminen en mineralen binnen. Dit zorgt er voor dat je langer fit blijft, je meer zin hebt om lekker te bewegen en je je beter kunt concentreren tijdens die moeilijke toets. Ook word je minder snel ziek én het is goed voor je huid en haar. Genoeg redenen toch? Ik ben vaak snel moe. Dat komt vooral door suiker. Tijd dus om gezonder te leven.

Kijk in je omgeving of er een leuke smoothiebar zit of ga thuis aan de slag. Zelf heb ik gister een spinazie smoothie gemaakt en het was super makkelijk. Je neemt wat spinazie, sinaasappelen, een appel en een glas water, gooit het in de mixer en tadaaa je hebt je eigen gemaakte healthy shake! Wil je nog wat meer lekkere en gezonde dingen maken? Op deze website staan recepten die je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Andere uiterste
Sla niet volledig door in het gezond eten, want steeds meer tieners leiden aan orthorexia. Ze focussen zich alleen nog op gezond eten en willen niets eten waar calorieën in zitten. Het is de bedoeling dat je een goede balans vindt in het eten. Als je een avondje uit gaat, is het echt niet erg om een keer lekker te snoepen.

Hou jij je bezig met gezond eten? En vind je dat belangrijk?

Foto: Green smoothie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.