Verliefd zijn als energiedrank

Hartkloppingen, slaapstoornissen, druk gedrag en maagklachten. Gezondheidsorganisaties zeggen dat deze klachten het gevolg zijn van veel energiedrank drinken. Dokters moeten hier meer op gaan controleren. Wat nu als je geen energiedrank drinkt, maar wel dezelfde symptomen hebt?

Ik krijg hartkloppingen bij het zien van mijn crush en ik heb moeite met inslapen, omdat mijn gedachten bij hem zijn. Maar ook stuiter ik regelmatig door de woonkamer als ik weet dat ik mijn vriend weer ga zien. Of word ik misselijk bij de gedachte hem voor een langere tijd te moeten missen. Misschien is verliefd zijn dan mijn energiedrank en mijn vriend degene die mijn energiedrankje produceert.

Drink jij regelmatig energiedrank en heb je last van de eerder genoemde klachten? Breng dan voor de zekerheid even een bezoekje aan de huisarts. Heb je geen energiedrank gedronken, maar heb je wel last van een sneller kloppend hart en krijg je geen hap door je keel? Dan hoef je niet meteen naar de dokter te gaan, maar geniet van dit gevoel. Misschien ben je wel verliefd op die nieuwe jongen uit je klas of dat meisje dat je eerder deze week hebt ontmoet. Hoe merk jij dat je verliefd bent?

Foto: Hart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.