Hoe Vine ben jij?

In Amerika zijn vines al razend populair en in Nederland is het in opkomst. Vines zijn filmpjes van zes seconden die op Twitter en Facebook verspreid worden. Meestal gebeurt er in het filmpje iets grappigs of geks. Er breekt iemand bijna zijn nek of iemand laat z’n mooiste (ahum) dansmoves zien. Het kan allemaal en je kunt je de hele dag vermaken met hilarische filmpjes.

Wist je dat er jongeren in Amerika zijn die hun geld verdienen met vines? Een voorbeeld is de 16-jarige Lauren Giraldo. Zij verdient maar liefst 2000 dollar per filmpje! Ze had al ontzettend veel volgers voor haar vines, waardoor ze door bedrijven is benadert om reclame te maken voor hun producten in de filmpjes. Dat is wel lekker snel verdient denk ik zo. Onze studiefinanciering en bijbaantje levert een stuk minder op.

Ik heb het idee dat het in Nederland nog niet zo hard van stapel loopt, maar dat zal vast niet lang meer duren. Misschien is een van ons straks wel de eerste die bakken met geld verdient aan een filmpje. Toch geef ik wel om mijn privacy en ben ik ook niet echt camerageniek jammer genoeg. Dus hop pak je kans en filmen maar!

Maak jij al gebruik van vine? En hoe gek doe jij om zoveel mogelijk volgers te krijgen?

Zin om te lachen? Kijk dan dit filmpje.

Foto: camera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.