Meest bizarre theorieen rondom het vliegtuig – 2

Op het nieuws zeggen ze dat het vliegtuig is neergestort in de Indische oceaan en dat niemand de ramp heeft overleefd. Maar het vliegtuig is nog steeds niet gevonden en vandaag las ik in de krant dat dat nog wel jaren kan duren. Wat zou er anders nog gebeurd zijn?

Misschien is het vliegtuig wel gekaapt, want je kan niet zomaar de radar uitzetten of geen noodsignalen versturen. Daarnaast werd ook de transponder uitgeschakeld. Alleen mensen die goed bekend zijn met een vliegtuig kunnen zulke dingen doen. Maar dan is er nog de vraag: Waarom?

Stel je eens voor dat het vliegtuig nu op een onbewoond eiland is geland die niet voor de buitenwereld bereikbaar is. En dat de piloot dit allemaal voorheen had gepland. De piloot heeft daarna zelfmoord gepleegd, zodat niemand het vliegtuig meer kan besturen. De passagiers zijn bezig om een boot te bouwen die ze binnenkort gaan gebruiken om terug te keren(The Malaysian Arc). Of ze hebben het daar zo naar hun zin, dat ze een nieuw leven zijn begonnen.

Ook kan het zijn dat het vermiste vliegtuig is gebruikt om een soort afleidingsmanouvre te zijn voor de protesten in Oekraïne. Niemand had het nog over de protesten, want iedereen was gefocust om het vliegtuig te vinden.

Waar zou jij heen gaan als je een vliegtuig zou kapen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.