Heb jij een bedrijfsidee…. pitch voor investering!

GO Pitch For Capital & Junior Mercator Award 2013

Wanneer? Maandag 28 oktober! Waar? Sportcafe in het Gymnasion, Nijmegen.

Gewoon Ondernemen en Radboud Universiteit organiseren samen maandag 28 oktober een pitch contest! Zo kun je jouw bedrijfsidee pitchen voor een groep investeerders en meedingen naar de Junior Mercator Award 2013.

Startende jonge (t/m 30 jaar) ondernemers strijden in de pitch contest: zo pitchen ze voor investering en strijden ze om de Junior Mercator Award 2013 for knowledge-based entrepreneurship. De deelnemers houden een pitch van 3 minuten waarin zij proberen de jury ervan te overtuigen dat hun start-up een succes zal worden. De jury bestaat uit investeerders, subsidieadviseurs en ervaren ondernemers.

Gewoon Ondernemen

Pitch jouw idee en vind een investeerder!

Heb jij een idee waarmee je een eigen bedrijf wilt beginnen? Komen er in jouw hoofd wel eens ideeën op, maar weet je niet goed hoe je ze uit kan voeren? Heb jij een oplossing voor een probleem waar je graag meer mensen gebruik van zou laten maken? Misschien loop je er al een hele tijd over na te denken om je eigen bedrijf te beginnen? Nu is je kans!

Junior Mercator Award 2013

De winnaar van de junor Mercator Award ontvangt een door Mercator Incubator beschikbaar gestelde geldprijs van €1000,- en tevens de mogelijkheid om een presentatie van 10 minuten te geven over zijn/haar start-up tijdens de 2-jaarlijkse uitreiking van de Mercator Award voor kennisintensieve spin-off bedrijven.

Deelname

De deelnemers aan GO Pitch For Capital en de Junior Mercator Award 2013 worden door Gewoon Ondernemen klaargestoomd voor de pitchwedstrijd. In een workshop van twee avonden voorafgaand aan de wedstrijd bereiden de jonge ondernemers hun pitch voor voordat zij het podium beklimmen. Aanmelden voor GO Pitch For Capital en de Junior Mercator Award 2013 kan nog tot 6 oktober via Danielle@gewoonondernemen.nl

De pitchworkshop wordt gehouden op :

Maandag 21 oktober van 18.30 – 21.30

Donderdag 24 oktober van 18.30 – 21.30

Beide vinden plaats op de RU in het Erasmusgebouw.

Voor meer informatie over GO Pitch for Capital bekijk het filmpje

Publiek

Wil jij graag als publiek aanwezig zijn? Dat kan! Vanaf 17.30 starten we bij binnenkomst met een hapje en drankje. Aansluitend is er van 19.30 tot 20.30 een netwerkcafe.

Graag opgeven via deze link.

Bron: Gewoon Ondernemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.