Help ik ga op date!!

Een paar maanden geleden had ik mijn eerste date. Ik kende hem nog niet zo goed. De dag dat wij hadden afgesproken vond ik natuurlijk erg spannend. Het begon allemaal met een kledingcrisis, want wat moet je aan tijdens je eerste date? Je wilt er natuurlijk wel leuk uitzien. Ik keek in mijn kledingkast en, natuurlijk, alles wat er hing vond ik ineens niet meer zo leuk. Uiteindelijk had ik toch maar gekozen voor een outfit waar ik mij goed in voelde, een zwarte broek met een gestreept roze/witte trui. Maar dit was niet mijn enige struggle. Hoe dichterbij de date kwam, hoe zenuwachtiger ik werd en hoe meer ik erover ging nadenken. Wat nou als ik hem niet leuk vind, of hij mij? En wat moet ik doen als er van die ongemakkelijke stiltes vallen?

Om van al die zenuwen af te komen ben ik maar iets gaan doen wat mij rustiger maakte, netflixen. Dit hielp enorm. Eindelijk kon ik mijn gedachtes opzij zetten en leefde ik mij totaal in met de personages. Maar helaas… toen de serie voorbij was, voelde ik die zenuwen weer terugkomen. Ik keek op de klok. Nog een half uur. Oh wat ging de tijd toch langzaam. Waarom was het niet al 8 uur. Ik maakte mij nog even extra klaar en toen was het zo ver, ik ging op date.

Natuurlijk vraag jij je af hoe de date is afgelopen? Nou ik kan je vertellen, al die zenuwen waren voor niks. Ik vond het echt een super leuke date. Er waren gelukkig geen ongemakkelijke stiltes en hij vond mij ook leuk! Wij vonden elkaar zelfs zo leuk dat wij nu zelfs een relatie hebben.

Hoe voel jij je als je op date gaat, ben jij dan net zo zenuwachtig als ik?

Plaatje: jcomp/ Freepik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.