Het ondeugende kind in mij

Ik ben er echt hartstikke dol op, om grapjes uit te halen. Misschien ben ik dan af en toe nog net een klein kind maar dat maakt me dan helemaal niet uit. Ik vind wel dat het leuk moet blijven. Het moet niet zo zijn dat je mensen echt belachelijk gaat maken. Om jullie mee te nemen in mijn ‘mensen-voor-de-gek-houden-wereld’ ga ik jullie vertellen wat mijn leukste grappen waren!

Nederlands kampioen touwtrekken
Afgelopen zomer ben ik met vriendinnen op vakantie geweest naar Albufeira in Portugal. We waren in een gekke bui en besloten dat we die avond in de kroeg iedereen wijs gingen maken dat we Nederlands kampioen touwtrekken waren. We hebben op ons balkon even snel een fotoshoot gehouden in sportkleding en we maakten ons verhaaltje klaar. We hadden bedacht dat we op trainingskamp waren in Portugal en dat we 1 avond vrij waren en mochten stappen.

Die avond was echt geniaal. Iedereen geloofde ons en wilde met ons op de foto. Sommigen gingen het zelfs doorvertellen aan andere vrienden. Later die avond kwamen mensen in een andere club zelfs naar ons toe ‘’Zijn jullie die meiden van het touwtrekteam?’’. Aan het eind van de avond vielen we toch door de mand. We ontmoetten een heren touwtrekteam, die geloofden ons natuurlijk helemaal niet. Zij kwamen aan met allemaal moeilijke strategieën en dat was niet aan ons besteed. Het was ook wel weer super toevallig dat we net hen troffen. Maar uiteindelijk hebben wij die avond heel veel gelachen.

‘De keelschraper’
Een paar jaar geleden heb ik een hele zomer op een camping gewerkt. Ik ben daar heel vaak voor de gek gehouden, maar dat was ook weer een goede inspiratie om iets te bedenken voor anderen. We hadden allemaal erg last van onze keel door de lange nachten werken en veel praten. Toen heb ik een collega op pad gestuurd om een keelschraper te gaan halen. Deze zou moeten lijken op een kaasschaaf, alleen dan bedoeld voor je keel. Hiermee moest de keelpijn dan overgaan. Alleen dit bestaat natuurlijk helemaal niet… Zij heeft toen alle winkels en de hele camping afgevraagd naar die keelschraper, maar nooit gevonden. Toen ze terug kwam en wij allemaal stuk gingen van het lachen, snapte ze het pas. 🙂

Hebben jullie ook van die grappen uitgehaald? Laat ze dan weten in een reactie! Ik ben heel benieuwd, misschien kan ik die dan ook weer uithalen bij mijn vrienden of familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.