Het regent…Wat doen we nu?

Als het buiten regent zit ik het liefst binnen met de houtkachel aan en een mok warme chocomel in mijn hand. Hebben jullie dat ook? Of doen jullie toch iets anders. Bijvoorbeeld één van de andere tips hieronder.

Mijn tips voor in de regen?

  1. Zoals ik al zei voor de houtkachel gaan zitten met warme chocomel.
  1. Een film kijken. Er zijn vast genoeg films, die je nog niet hebt gezien. Of het laatste seizoen van een serie waar je nog aan moet beginnen. Voor mij is dan zo’n dag slecht weer de perfecte tijd om dit eens te gaan kijken. Dan hoef je tenminste dat natte weer buiten even niet te zien.

  1. Wat ik verder leuk vind om te doen is bakken. Als ik dan toch niet buiten ga heb ik mooi de tijd om eens een moeilijke taart te bakken. Waar ik me dan prima een middag mee kan vermaken.
  1. Afspreken met vriendinnen. Ideaal om samen met vriendinnen weer even bij te praten. Of op de bank te ploffen en samen een film te kijken. Of 1 van de andere tips samen te doen.
  1. Als ik niet binnen wil zitten, dan is overdekt shoppen voor mij ook een prima manier om een regenachtige dag door te komen. Bijvoorbeeld in Utrecht of Rotterdam. Geen last van de regen, maar welke een leuke middag buiten de deur.

Heb jij nog andere tips? Wat doe jij bijvoorbeeld op een regenachtige dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.