Hoeveel tijd kost Netflix mij?

Binge watching

Als ik aan een leuke serie begin, kan ik niet stoppen na een aflevering. Ik doe veel aan het Binge watching. Dat is als je tussen twee en zes (of meer) afleveringen van een serie in een dag(deel) kijkt. Ik maak mij hier vaak schuldig aan.

Netflix

Maar wat kijk ik dan? Volgens mij is er bijna geen een serie op Netflix die ik niet kijk. Zo heb ik Modern Family, Riverdale, Gossip Girl, Gilmore Girls, Sherlock, Stranger Things, The Walking Dead, Prison Break allemaal gekeken en mijn all-time favorite (en mijn gouden serie tip) How I Met Your Mother.

Hoeveel tijd ben ik kwijt

Wat ik mezelf afvroeg was: hoeveel tijd ben ik wel niet kwijt aan een serie? Ik was best bang voor het antwoord op deze vraag, omdat ik redelijk veel series heb gekeken. En ik geef toe dat ik series ook weleens meer dan een keer kijk. Zo heb ik Modern Family en Stranger Things twee keer gekeken en How I Met Your Mother zelfs drie keer. Om antwoord te krijgen ben ik gaan zoeken naar een site die kan berekenen hoeveel uren je kwijt bent aan een serie. En die heb ik gevonden. Met How I Met Your Mother ben ik 76 uur kwijt, maar ik heb deze serie maar liefst drie keer gekeken. Dus ben er totaal 228 uur mee bezig geweest. Moet je voorstellen elke dag na school twee uur kijken dan ben je in totaal 114 dagen bezig. In die tijd had ik ook aan school kunnen zitten of kunnen sporten bijvoorbeeld. Dit was wel even schrikken dus. En dit is alleen nog maar voor één serie, alle andere series die ik gekeken heb durfde ik er niet bij op te tellen.

Wil jij nou ook weten hoeveel tijd jij kwijt bent aan een serie? Kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.