Jens Schoemaker gaat van authentieke molens naar wolkenkrabbers!

Hallo ik ben Jens Schoemaker, studentondernemer. Nog geen 8 maanden geleden kwam ik bij Gewoon Ondernemen binnen met een idee… en kijk waar ik nu sta!

Tijdens mijn verblijf in de USA voor een jaar, ben ik er achter gekomen dat de stroopwafel enorm geliefd is onder de Amerikanen. Ik had ze smekend aan mijn voeten liggen omdat ze meer en meer stroopwafels wilden! Nadat mijn familie een aantal pakketten stroopwafels had opgestuurd bracht mij dat op een idee.

Sinds kort heb ik mijn eigen bedrijf en breng ik Jens & Waffle op de Amerikaanse markt. Ja, je raadt het al, het gaat hier natuurlijk om de stroopwafel!

Binnenkort zal de eerste lading exclusieve stroopwafels naar Amerika worden vervoerd. Hoezo exclusief? Dat is omdat het niet de normale stroopwafels zijn die je gewend bent van de supermarkt. Nee, deze stroopwafels zijn net zo vers, knapperig en lekker zoals wij die kennen van de markt! Ze worden met verse en natuurlijke ingrediënten gebakken in een kleine, plaatselijke stroopwafelbakkerij.

Voordat het zo ver is en ik officieel mijn eerste stroopwafels verkoop in Amerika had ik wat hulp nodig. Aangezien het logistieke gedeelte een investering vereist, ben ik een crowdfunding campagne gestart, deze is heel erg goed verlopen en 15 oktober vlieg ik naar New York met meer stroopwafels dan kleding mee om mijn eerste potentiele klanten te bezoeken.

Uiteraard zou ik het top vinden als je iedereen zou willen vertellen over Jens & Waffle en mijn avonturen gaat volgen op facebook: www.facebook.com/jensandwaffle (en ‘like’ ‘m dan ook even als je er toch bent).

Ik hoop je snel tegen te komen, misschien wel in de USA onder het genot van een lekkere Nederlandse stroopwafel van Jens & Waffle!

Groetjes Jens

Website: www.jensandwaffle.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.