De winnaars van In the making on stage!

Afgelopen dinsdag was het dan zover…. In the making on stage in Luxor Live te Arnhem. 5 pitchers, een juryprijs en een publieksprijs.

Na een drukke dag om 19.00 de trein in, om half acht arriveerde ik met Stan bij Luxor Live om te gaan genieten van de enthousiaste jonge pitchers! Toen ik binnenkwam voelde ik de ondernemende energie al. Dit beloofd wat! Veel publiek stroomde binnen, zaal was gewoon echt vol. Fijn voor de pitchers zoveel animo.

Na kennis gemaakt te hebben met de andere juryleden namen we plaats, wij achter onze tafel en de pitchers op het podium. Na een energieke opening van Julian en Sierk was eindelijk de eerste pitcher aan de beurt…

Energieke dame die Poala Woelders van 2 get there, prachtige pitch recht vanuit haar hart. Mooi maatschappelijk initiatief en geweldig wat de jongerencoaches daar bereiken. Poala is op zoek naar meer draagvlak. Vanuit de feedback en input van de aanwezige moet dit zeker gaan lukken!

De 2de pitcher Joeri is al aardig op weg met zijn idee. Hij zet een nieuw platform op waar je de betrouwbaarste vakman voor je klus kan vinden. Met een heel team om zich heen en alle support van zijn vader moet het zeker lukken het platform live te hebben vanaf 1 januari 2014!

Niels de Greef lost een groot probleem op die alle vliegreizigers onder ons herkennen, de dure parkeerkosten op de vluchthavens. Na in mei met zijn vriendin een prachtige reis gemaakt te hebben maar zich zuur te voelen door de hoge parkeerkosten die dit met zich mee bracht besloot hij dat dit anders moest. Parkflyrent bied de oplossing, geen parkeerkosten meer en zelfs geld verdienen tijdens je vakantie! Super vernieuwend, helemaal van deze tijd en een echte ondernemer.

Don van Pop up sports is pas 20 jaar, 1ste jaars ALO student en vastbesloten om volgend jaar zijn eerste pop up sportschool te openen. Een fantastisch idee, nog onbewerkt en ook zeker nog niet diep uitgedacht maar wat een energie en vastberadenheid heeft hij. Met begeleiding gaat deze jonge ondernemer het zeker ver schoppen! Prachtig te zien hoe hij de hele zaal in beweging weet te brengen zeker als je hoort dat het de eerste keer is dat hij voor een zaal staat te pitchen!

Tot slot een aanwinst voor Arnhem, KunstLAB gerund door Tom en Stephanie. Creatieve mensen die heel graag hun steentje bijdrage in het Koehorn gebied. Een inspirerende werkomgeving willen creëren voor de creatieve beroepen. Diversiteit van succesvolle bedrijven, jonge start-ups en net afgestuurde moeten een zowel een energieke als creatieve boost gaan geven in Arnhem.

Ik heb genoten ,wens iedereen succes met zijn business maar weet ook dat de keuze van de jury voor het uitreiken van de juryprijs een lastige dobber gaat worden. Mijn ondernemershart maakt het er niet makkelijker op. De prijs is een jaar gratis begeleiding vanuit Gewoon Ondernemen! Wie heeft het meeste baat bij onze expertise en hulp? Bij wie is het plaatje kloppend? Voor wie kunnen wij wat betekenen? Voor iedereen… dat maakt het niet makkelijker!

Uiteindelijk gaat de prijs naar Parkflyrent!

Dan is het publiek aan de buurt….. Don met zijn Pop up sports is de gelukkige winnaar! Oh wat ben ik blij, zo gegund aan deze energieke jongen. Hij mag een jaar lang gratis gebruik gaan maken van een werkplek bij het CvJO in Arnhem. In deze inspirerende omgeving te kunnen gaan werken gaat hem zeker heel wat opleveren. In een opwelling overladen van impulsiviteit besluit ik hem daarbij een half jaar gratis begeleiding aan te bieden. Mijn handen jeuken om met hem en zijn Pop up sports aan de slag te gaan! #gewoonomdathetkan

Hou vooral de site van Gewoon Ondernemen in de gaten om deze twee ambitueze ondernemers te volgen. Ik heb genoten! Het was een hele lange dag. Tegen 23.30 stap ik weer in de trein richting Nijmegen…. vol energie die deze avond met zich mee bracht en een heel voldaan gevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.