Kattarshians: de meest schattige realityshow

De avonturen van de dames uit “Keeping up with the Kardashians” zijn aan mij niet besteed, en ook in IJsland vonden ze het tijd voor iets anders. Daarom hebben ze een kattenversie gemaakt: “Keeping up with the Kattarshians”. In plaats van foto’s van kittens kun je nu op elk tijdstip van de dag kijken naar de livestream van de vier katjes. En ik waarschuw je alvast: als je eenmaal gaat kijken is het heel moeilijk om te stoppen.

Wil je toch het risico nemen? De avonturen van Guðni, Stubbur, Briet and Ronja zijn 24 uur per dag te bekijken op: http://nutiminn.is/kattarshians/

Kittens in een poppenhuis

De kittens leven met z’n vieren in een poppenhuis compleet met stapelbedjes, keukentje, krabpaal, bad, stoeltjes en natuurlijk allerlei leuke speeltjes. Ik kan hier echt geen genoeg van krijgen, die superschattige snoetjes die met elkaar aan het spelen zijn. Ik heb zelf ook een kat, maar daar hoef je echt geen reality-serie over te maken. Haar favoriete bezigheid is aan iedereen eten vragen en op het kleedje in de vensterbank liggen. Niet echt heel interessant dus. De kittens uit IJsland daarentegen zijn wel heel actief, wat het leuk maakt om naar te kijken.

Is dit oké?

Mag dit eigenlijk wel? Kunnen we de katten opsluiten in een poppenhuis? Deze katten kiezen hier natuurlijk niet voor. Ik vind het belangrijk dat de kittens een goed leven hebben. Gelukkig is op de website te vinden dat er goedkeuring is van onder andere “the Animal Welfare Officer” en “the Icelandic Food And Veterinary Authority”. Dus dat zit wel goed. Daarnaast zullen de kittens ongeveer 3 tot 4 weken in het poppenhuis blijven en daarna gaan ze naar een gezin toe. Ze zitten hier dus niet hun hele leven.

Wil je jezelf even opvrolijken of gewoon even iets schattigs zien? Dan is dit zeker een aanrader. Ik word er in ieder geval heel vrolijk van! Jij ook?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.