Laatste stagedag bij Blixum

Mijn laatste stagedag bij Blixum. Ik besefte het me vanochtend, toen ik door Den Haag liep op weg naar de Blixum redactie. Voor de laatste keer (voorlopig) op donderdagochtend de metro uitstappen, proberen niet omver gelopen te worden door alle haastige passagiers en uit checken. Voor de laatste keer langs de vrolijke man lopen die altijd achter zijn sinaasappel kraampje bij Den Haag centraal staat. En dus ook voor de laatste keer om negen uur s’ochtends het JIP binnen lopen om mijn stagedag te beginnen.

Ik weet nog supergoed hoe blij ik was toen ik deze stageplek had gekregen. Ook herinner ik me mijn eerste dag bij Blixum als de dag van gisteren. Het lijkt zo kort geleden, maar het is toch echt een jaar geleden.

Door mijn stage bij Blixum heb ik veel verschillende dingen geleerd. Voor bepaalde doelgroepen schrijven, social media berichten maken en nog veel meer. Ook heb ik leuke mensen ontmoet en ben ik op verschillende plekken en evenementen geweest. Elke week konden jullie als lezers blogs van mij voorbij zien komen, die gingen over de dingen die ik in de trein meemaakte tot fashion tips en recensies van de film Fifty Shades of Grey.

Volgend jaar ga ik, als alles definitief geregeld is, full-time stage lopen bij Bellesqa. Dit is een mode, beauty en lifestyle blog en ik heb superveel zin om hier te werken. Daar studeer ik af en dan hoop ik mijn schooldiploma te halen.

Ik heb een super tijd gehad als stagiair bij Blixum en ik neem alles wat ik geleerd heb ook zeker met me mee. Ik wil ook alle lezers, mensen die onder mijn blogs reageerden en het Blixum/JIP team heel erg bedanken voor een superleuk jaar. Ik had me geen leukere stageplek kunnen wensen. Bedankt voor het lezen en tot ziens!

Sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.